AYURVEDA

 

Ayurvedische (ayurveda) massage reinigt en voedt

Ayurvedische massage reinigt en voedt
Bij een ayurvedische massage maak ik gebruik van een overvloedige stroom warme kruidenolie van hoge kwaliteit. Ik verdeel de olie in een bepaalde volgorde en ritme over je lichaam. Soms maak ik zelf olie, die specifiek is gericht op de klacht.
De ayurvedische massage kun je omschrijven als ‘holistische massage’. Hij geeft zowel geestelijk als lichamelijk ontspanning en werkt dieper in, waardoor hij harmoniseert, ontgift en voedt. De olie werkt niet alleen op je spieren maar ook op jouw energiesysteem (aura en chakra’s). De kwaliteit van de biologische olie is heel belangrijk.

Een kuur bestaat doorgaans uit zes behandelingen. Het is heerlijk om ruim de tijd voor jezelf te nemen, voor een optimaal reinigend resultaat van de 
Ayurvedische massage.

Ayurvedische  opleidingen.

 

In Nederland heb ik de opleiding Ayurvedische therapeut gevolgd. Daarna ben ik naar Zuid India gegaan en heb in een Ayurvedische kliniek gewerkt en de opleiding Pancha Karma (reinigingskuur) gevolgd. Ook heb ik de opleiding tot marmatherapeut gevolgd. 

De Zuid Indiase Ayurvedische massage die ik geef, is een massagevorm die bestaat uit lange strijkbeweging. Het is een zachte massage, en hierdoor uitermate geschikt voor het herstellen van lichaamsfuncties, zowel fysiek als geestelijk.

Ervaar het eens.

Kosten:

Ayurvedische massage 1,5 uur  65,00 incl btw

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *