CONTACT

Locatie WG Plein

CONTACT

Adresgegevens

WG plein 550 (vierde verdieping)
1054 SJ Amsterdam
Telefoon: 06-16376125
E-mail :  info@element-5.nl
Website : www.element-5.nl

facebook linkedin-icon-26px Twitter

Bereikbaar voor informatie, en het maken van afspraken:

Als ik een behandeling geef heb ik mijn telefoon uit staan. Als u belt  kunt u een bericht achter laten dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Ook kunt u mij een email bericht sturen.

Met de tram:

Vanaf het centraal station of vanaf station lelylaan.
Neem tram lijn 1 en stap uit bij de halte: Constantijn Huijgenstraat. Als je uitstapt neem je de eerste straat rechts van de halte, dit is de 2e Constantijn Huijgenstraat. Loop nu de hele straat uit en recht voor je zie je het AOC gebouw.

Bij het AOC gebouw:
Element bevindt zich op de vierde verdieping van het Amsterdams Ondernemers Centrum (AOC) in het voormalige Wilhelmina Gastziekenhuis te Amsterdam.

Met de auto:

Vanaf de Ring rond Amsterdam.
Het WG plein kun je vinden door op de ring rond Amsterdam A10 de afslag S106 (Osdorp / Centrum) te nemen en richting Centrum te kiezen. Indien je de borden S106 blijft volgen kom je op de Overtoom. Deze volg je, vrijwel tot het eind, tot de Constantijn Huijgenstraat, waar met witte borden met rode letters (ze hangen in de lantaarnpalen) de weg naar het AOC aangegeven staat. Op de kruising van de Overtoom met de Constantijn Huijgen kies je bij de stoplichten LINKS, vervolgens de tweede straat (de eerste waar je daadwerkelijk in kunt rijden, de 2e Helmerstraat) wederom LINKS. Aan het eind hiervan kies je RECHTS en zie je aan het eind van de straat het AOC liggen.

Wielklem LET OP: Het is in een gebied waar betaald parkeren geldt tot 24:00 uur! Parkeerbeheer komt vaak langs en is vreselijk lastig! Parkeer dus liever in de AOC parkeergarage voor het AOC gebouw. Of trek anders in ieder geval een parkeerkaartje.

Na 17:30 uur: Ga naar de GROENE schuifdeuren aan de rechter voorkant van het gebouw.  Wij kunnen de deur niet van boven openen en zullen je beneden bij de deur af halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *